Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na turniru ulične košarke 12 ekipa

  U organizaciji Grada Đakova i Košarkaškog kluba Đakovo održan je još jedan Turnir ulične košarke na kojem je sudjelovalo 12 ekipa.

  U konkurenciji djevojaka „Mlade nade“ iz Đakova u borbena i napeta tri „basketa“ bile su bolje od osječke „Murse“. Za Đakovo su igrale: Grbeša, Horjan, Rajić, a za Osijek: Matijević, Šimunić, Pfeifer i Mihić.

  Juniorsko natjecanje proteklo je u dominaciji ekipe „Thunder“ ( Omazić, Križić, Pralas ) koji su ostvarili sve pobjede. Posljednju, odlučujuću protiv drugoplasniranih „Šefova“ ( Jurić, Namjesnik, Barberić ), ipak nešto teže rezultatom 15:13. „Gazde“ ( Marijanović, Duvnjak, Dragić ) omjerom pobjeda i poraza 1:2 bili su treći a „Hajdijevi farmeri“ ( Pavlović, Miholjek, Kukučka, Šimić ) su četvrti.

  Seniorsko natjecanje, organizirano u dvije grupe, donijelo je također iznimno zanimljive trenutke. Ekipa „6,75“ ( Martinović, Čupić, Kelava, Radoš ) dominirala je u svim susretima, pokazala najviše i zasluženo u finalu 21:13 pobijedila „Paulanere“ ( Raguž, Car, Glavaš, Grbeša ).

  Ekipa „CaffeBar Sense“ ( Vladović, Miličević, Prša, Blažević ) u nadmetanju za treće mjesto sa 21:15 pobijedila je „Budrovce“ ( Hrkač, Gadžić, Soldo, Petrović ).

  Ekipe „Kiža i kumovi“ ( Knežević, Burilo, Brdarić, Mikulić ) i „Bratići“ ( Hajduković, Mandurić, Dujmić ) osvojili su peto odnosno šesto mjesto.

  Nakon razigravanja sa Tonijem Radošem, natjecanje u pogađanju „trica“ osvojio je Goran Martinović. Obojica su naime pogodili 5/10 pa je bilo potrebno „pripetavanje“ gdje je Goran bio uspješniji.

   

  Tekst i foto: Robert Majstorović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog