Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I đakovački vatrogasci gase požare na obali

  Zbog požara koji haraju Dalmacijom proglašena je uzbuna za sve vatrogasce u Hrvatskoj pa su tako jučer poslije podne, kako doznajemo od zapovjednika đakovačkog DVD-a, u pomoć kolegama na obali upućeni i slavonski vatrogasci među kojima su i Đakovčani.
  “Jučer oko 17 sati, po zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika mobilizirani su i vatrogasci Osječko-baranjske županije, a među njima i tri vatrogasca iz Đakova koji su s jednim vozilom upućeni u Benkovac na gašenje požara koji tamo već nekoliko dana gore. U kontingentu Osječko-baranjske županije je 21 vatrogasac i tri vozila, a među tri vatrogasca iz Đakova je i jedna žena, što je posebno zanimljivo uvijek za naglasiti. Tako su još jednom Đakovčani, odnosno Slavonci pokazali da su spremni pomoći svima u nevolji pa evo imamo svoje predstavnike i na priobalju”, kaže zapovjednik Klemen.
  Ovo nije prvi put da đakovački vatrogasci pomažu u gašenju požara na obali.
  “Svake godine đakovački vatrogasci održavaju redovne dislokacije , a ove godine smo imali dvije izvanredne dislokacije i to jednu u Divulje i jednu u Vrgorac i evo sada se radi o izvanrednoj dislokaciji u Benkovac”, pojašnjava Klemen.
  Slavonski, odnosno đakovački vatrogasci ostat će u ispomoći koliko to bude potrebno, ističe zapovjednik Klemen.
  “Predviđeno je da đakovački vatrogasci ostanu tri do pet dana, međutim, to se nikada ne zna, ostaje se do završetka, do gašenja požara, odnosno do saniranja požarišta. Već noćas odmah završili su na požarištu jer je stanje tamo, izgleda, dosta napeto , a jutros su imali preraspodjelu snaga i odmor”, izjavio je za naš radio zapovjednik Klemen.

  Foto:Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog