Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grafiti na pozornici Ljetnog kina

  Nakon prve projekcije u petak, kada je stotinjak Đakovčana na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom perivoju pogledalo film “Ja, Daniel Blake, sljedećeg petka na programu đakovačkog “Ljetnog kina” je film “Trgovački putnik”.
  Projekcije filmova nagrađivanih na različitim festivalima u Strossmayerovom parku dio su projekta “Ljetno kino” u sklopu Đakovačkog ljeta, a organizatori su Grad, Centar za kulturu i Foto-kino klub Đakovo, čije se filmske kronike također prikazuju u sklopu ljetnog kina.
  Ljetno kino održava se petkom u 20:30 do 1. rujna, a ulaz je slobodan.

  No, čini se da nisu baš svi oduševljeni idejom o ljetnom kinu. Svjedoče o tome grafiti neprimjerena sadržaja koji su osvanuli na pozornici u Strossmayerovom parku. Jedan od njih odnosi se i na filmove…

  Grafite na ljetnoj pozornici komentirao je jedan đakovački sportaš kojega smo zatekli na treningu uz ljetnu pozornicu.
  “Mislim da ljudi općenito sa stanjem u državi liječe frustracije umjesto da poduzmu nešto na osobnom planu, a samim time će doprinijeti i društvu u cjelini. Nepotrebno je pisati ovo , to je ružno, ne samo po ovakvim objektima nego i dalje po gradu što se može vidjeti”, kaže jedan đakovački borac ističući kako sve više mladih upija negativnu energiju s različitih internetskih stranica.
  Uništavanje gradske imovine, odnosno grafite na ljetnoj pozornici osudio je i gradonačelnik Marin Mandarić.
  “Mogu samo reći da je to uništavanje gradske imovine i to osuđujemo jer sada to sve moramo sanirati, odnosno ponovo okrečiti, a tko god je to učinio samo je nove troškove gradu priredio. A, ako je to upućeno i ljetnom kinu koje se održava ove godine u sklopu Đakovačkog ljeta, možemo samo najaviti da će se i nastaviti prema planu. Znači, i ovaj petak opet projekcija filmova u Strossmayerovom perivoju”, poruka je gradonačelnika Mandarića.

  dav

  Foto:M.M./RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog