Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vrt Strukovne škole u konkurenciji za najljepši školski vrt

  Vrt Srednje strukovne škole Antuna Horvata izabran je u konkurenciju za najljepši hrvatski školski vrt, odnosno za nagradu Zlatna povelja HRT-a. Naime, projekt je  nastao prema prijedlogu Obrazovnog programa Hrvatskoga radija – emisije “Slušaj kako zemlja diše”, urednice Lidije Komes – u proljeće školske godine 1994./95, a podupiru ga  Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo zaštite okoliša, Ministarstvo poljoprivrede, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i druge institucije i ustanove.
  “Povjerenstvo za izbor najljepšeg hrvatskog školskog vrta posjetilo školu i na licu mjesta se uvjerilo u izgled i stanje vrta. Naredni posjet Povjerenstva Školi je u rujnu ove godine, a nakon što obiđu sve odabrane školske vrtove proglašenje najljepših bit će u listopadu 2017. u posebnoj emisiji Hrvatske radio televizije.
  “Budući da se Škola prvi puta prijavila na natječaj Povjerenstvo je bilo iznimno zadovoljno viđenim, budući da u školskom vrtu postoji nekoliko sastavnica: perivoj s 45 označnih vrsta  drveća i cvijeća, nekoliko cvjetnih otoka, plastenik, ukrasni nasadi, projket katedrale od ukrasnih grmova…,a u uređenje vrta veliki su trud uložili učenici, nastavnici i djelatnici Škole, a pomogao je i Univerzal”, pojašnjava ravnatelj Mirko Ćurić.  

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog