Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radionica programiranja i robotike u knjižnici

  Institut za razvoj i inovativnost mladih, koji je najpoznatiji po programu Croatian Makers, opet je pokrenuo turneju STEM auta.
  STEM auto je kao ‘bibliobus modernog doba’ koji putuje po Hrvatskoj i održava besplatne radionice programiranja, robotike i digitalne pismenosti za zainteresirane, ali uglavnom u manje razvijenim mjestima. U ovom ciklusu od 24. srpnja do 5. kolovoza putuju po Slavoniji, a u petak 28. srpnja u 10:00h STEM auto će u suradnji s udrugom C:E:T platforma posjetiti i Đakovo.

  Radionica programiranja i robotike za djecu i učenike osnovnih škola održati će se u petak u Gradskoj knjižnici i čitaonici. Nakon radionica programiranja i robotike koje su održane prošle godine, organizatori i ove godine pozivaju učenike osnovnih škola da se odazovu na ovogodišnju radionicu te tako nauče osnove programiranja i robotike. Također, pozivaju i roditelje učenika osnovnih škola da motiviraju učenike kako bi saznali na čemu se temelji tehnologija 21. stoljeća te kako i sami mogu kroz naučeno primjenjivati istu.

  Foto: Arhiva RĐ

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog