Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Popodnevna druženja za najmlađe u Gradskoj knjižnici Đakovo

  Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo ovoga tjedna pripremila je nešto za one najmlađe. Naime, radi se o zabavnim dječjim druženjima u poslijepodnevnim satima u vremenu od 13 do 19h. Za njih su pripremljene brojne zabavne i društvene igre koje bi ih odmaknule od svakodnevice koje provode uz računalo i računalne igrice.

  “Želimo djecu odvojiti malo od računala i mobitela i motivirati ih da se druže, ne samo u virtualnom svijetu, nego da se na ovakvim poslijepodnevima mogu zabaviti, razgovarati, razvijati natjecateljski duh i učiti nove vještine. Pripremili smo za njih pregršt društvenih igara, od Monopola, Scrabblea, Čovječe ne ljuti se, Pictionaryja, šaha i brojih drugih igrara”, rekao je Tomislav Drmić.

  Ovo je prvi put da se organiziraju ljetne igre u ovom obliku u Gradskoj knjižnici, a druženja su namijenjena svim uzrastima.

  “Pozivamo svu djecu da ovaj tjedan dođu u knjižnicu i uživaju u druženju i društvenim igrama”, rekao je Tomislav Drmić i dodao još jednom da su svi uzrasti dobrodošli te ukoliko bude dobar odaziv i interes, radionice će se nastaviti i dalje.

   

  Oni najmlađi su oduševljeni ovakvom organizacijom, a na upit zašto su se odlučili posjetiti ova druženja, odgovori su bili:

  Zabavno je, ima dosta igara koje možemo igrati, zabavljamo se, postavljamo pitanja, učimo.”

  “Odlučio sam doći da budem s prijateljima, zabavim se i nešto naučim.”

  “Da ne budem stalno doma na računalu. Ovdje se igram s prijateljima, igram šah, Čovječe ne ljuti se i Monopol. Šah sam naučio tako što je moj brat za Božić dobio džepni šah pa smo stalno igrali, stalno me nagovarao na igru, a sad ja učim druge.”

  Zabavna dječja druženja u poslijepodnevnim satima nastavljaju se i narednih dana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog