Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najljepši izlog uredio KUD “Šokadija” iz Budrovaca

  Dio vezovskog programa je i uređenje izloga u centru grada u vezovskom ruhu. Osim kulturno umjetničkih društava, u uređenju izloga sudjeluju i pojedinci, ističe Branka Uzelac, članica povjerenstva koje je ove godine pregledalo pedesetak uređenih izloga na korzu i u Ulici bana Jelačića. Prva nagrada pripala je KUD-u “Šokadija” iz Budrovaca.

  -Imamo i jake individualce koji s puno energije i entuzijazma uređuju uglavnom ovaj drugi dio Ulice bana Jelačića gdje su izlozi znatno manji, tako da vi morate svo umijeće iskoristiti u jednom malom prostoru i predstaviti zadanu temu. To su uspješni izlozi koji uzmu jednu temu i evo… Prvu nagradu je dobio KUD “Šokadija” Budrovci sa starim, drevnim načinom pranja rublja, gdje je to sve do detalja promišljeno. Taj materijal koji su koristili točno dočarava atmosferu jednog starog seoskog gazdinstva s kraja 19. i početka 20. stoljeća, rekla je Uzelac.

  Drugu nagradu je dobio Robert Adrić iz Novih Perkovaca, a treća nagrada je pripala učenicima s poteškoćama u razvoju Osnovne škole “Vladimir Nazor”.

  Dodijeljeno je i osam pohvala.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog