Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Vulin: Županijski projekti u Đakovu će biti dovršeni

    Nakon što je jučer konstituirana Županijska skupština Osječko baranjske županije gdje je za predsjednika izabran Dragan Vulin, županijski vijećnik HDSSB-a i predsjednik te stranke, upitali smo ga kako vidi rad skupštine u ovome mandatu.

    “Jučer je 33 vijećnika bilo za izbor predsjednika skupštine od 55, dakle više nego dovoljno i jedino što ja očekujem kroz ovaj mandat je da se ta većina još poveća. Ta stabilnost je vrlo važna za provedbu projekata, odnosno da sve što radi županijska uprava ima potporu u skupštini”, izjavio je za naš radio Vulin.

    Predsjednika Vulina smo upitali i koliko će se Đakovo naći na dnevnom redu rada Skupštine te hoće li biti dovršeni županijski projekti u gradu, poput završetka atletske staze s tartan podlogom i rasvjetom na srednjoškolskom igralištu.

    “Đakovo će se zasigurno naći na dnevnom redu sjednica Skupštine OBŽ, iz razloga jer je Đakovo drugi grad po veličini u županiji i izuzetno nam je važan grad, ali i zbog činjenice da je oko 20 posto vijećnika iz Đakova i siguran sam da će s njima Đakovo biti kvalitetno zastupljeno u Skupštini. Projekti poput atletske staze s tartan podlogom i rasvjetom će se realizirati do kraja ,od njih se nikako neće odustajati, odnosno mogu samo ići još ubrzano”, istaknuo je Vulin.

    Podsjetimo, za potpredsjednika Skupštine, većinom glasova, izabran je HDZ-ov Ivica Čeme iz redova skupštinske većine, dok prijedlog da za potpredsjednicu iz redova oporbe bude izabrana vijećnica Snage Slavonije i Baranje Zvjezdana Tuma-Pavlov nije dobio dovoljan broj glasova pa će se taj izbor održati na nekoj od idućih sjednica. Oporbu u ovom sazivu Skupštine čine Snaga Slavonije i Baranje, SDP, Most nezavisnih lista i Živi zid, a župan je HDZ-ov Ivan Anušić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog