Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Program “Godine su važne”

  Nakon nedavnog useljenja i opremanja radnih prostorija u Frankopanskoj ulici 32, Socijalno-humanitarna udruga Svjetlost Đakovo s prvim danom lipnja počela je provoditi i program Godine su važne, namijenjen osobama starijim od  65 godina.

  Program se provodi uz potporu Ministarstva demografije, mladih i socijalne politike, a usmjeren je na poboljšanje kvalitete  života starijih osoba i  njihovu veću socijalnu uključivost kroz dnevne aktivnosti. Vrata udruge otvorena su svakim radnim danom prije podne za sve starije osobe koje na taj način mogu korisno  provesti svoje slobodno vrijeme družeći se s volonterima udruge, te se uključiti i u radionice koje će za njih biti organizirane. Kako ističe Ivka Piplica, predsjednica Socijalno-humanitarne udruge Svjetlost, već prvoga dana druženju se odazvalo više starijih osoba, a svakim danom očekuje se sve veći broj korisnika.

  Program je za sve njih besplatan, a vrijeme provedeno u udruzi pokazalo se ugodnim i korisnim, istaknula je Piplica potičući starije osobe, odnosno i njihove obitelji da ih uključe u spomenuti program i tako im osiguraju ljepšu i ispunjeniju svakodnevicu.

  Tekst i foto: V. K.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog