Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Geotehnički istražni radovi na lokaciji zatvorenih teniskih terena

  Početkom travnja ove godine najavljeno je novo ulaganje u sportsku infrastrukturu na području Đakova, a riječ je o izgradnji zatvorenih teniskih terena s pratećim sadržajima na prostoru Tenis kluba Đakovo. Danas su, kako se navodi u priopćenju gradonačelnika Zorana Vinkovića, započeli i prvi radovi na realizaciji ovog projekta, pa je tako Institut građevinarstva Hrvatske krenuo sa izvođenjem geotehničkih istražnih radova na lokaciji izgradnje zatvorenih teniskih terena.

      Arhitektonsko-idejno rješenje za taj objekt izradila je tvrtka Đakovo-projekt, a njime su, kako se podsjeća, uz tri zatvorena teniska terena, predviđeni izgradnja svlačionica, sanitarnih čvorova, prostor za fitnes, ostave za sportske rekvizite i prostor za strojarski dio, odnosno za grijanje. Na katu je predviđeno gledalište, prostor za Teniski klub, te kafić s terasom koja bi gledala prema vanjskim postojećim igralištima.

      Isto tako, navodi se, Grad Đakovo osigurao je zemljište i sredstva za cjelokupnu projektnu dokumentaciju, sve do građevinske dozvole, pri čemu će ovaj projekt ukupne vrijednosti oko 2 milijuna eura biti nominiran prema nadležnim ministarstvima, Županiji, te fondovima EU, što će dovesti do toga da Đakovo postane regionalni centar tenisa.

     Novi zatvoreni kompleks terena, ističe se na kraju priopćenju, donosi i organiziranje najviših rangova turnira jer takvog objekta u okolici nema.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog