Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fluentes će zatvoriti 8. Rezove

  Od srijede na đakovačkom korzu održavaju se 8. Đakovački rezovi u sklopu kojih i 14. Međunarodni Etno film festival Srce Slavonije.

  Na ovogodišnje 8. Đakovačke rezove stigla su 203 filma iz 50 zemalja, a za službenu konkurenciju izabrano je 17 filmova koji su ili će biti prikazani u 6 filmskih projekcija, a ulaz na sve projekcije je besplatan. Projekcije i danas, baš kao i jučer, počinju u 10, 17 i u 21 sat. Tročlani festivalski žiri odlučit će o laureatu Zlatnog srca Slavonije, a biti će proglašeno i Srebrno i Brončano srce Slavonije.

  Večeras u 22.30 sati je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada Etno film festivala Srce Slavonije, a nakon toga i nastup grupe Fluentes.

  -Uvijek se radujem kad sviram u svom gradu. Pozdrav svim Đakovčankama i Đakovčanima…nadam se da ćete doći uživati u Etno film festivalu i nakon toga se pridružiti nama i sudjelovati u našem koncertu. Mislim da do sada još nismo svirali na korzu. Jedva čekamo. Nedavno je izišao naš prvi album “Igra čekanja” pa ćemo odsvirati pjesme s tog albuma, neke naše pjesme na engleskom jeziku, par obrada, ali i neke pjesme koje će biti na našem novom albumu, najavio je večerašnji koncert vokal grupe Fluentes Goran Bošković gostujući u današnjem programu Radio Đakova.

  Osmi Đakovački rezovi održavaju se pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra.

  Foto: Marko Mihl

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog