Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nazorovci ponovo uspješni u Poreču

  Od 7. do 9. svibnja u Poreču je održano je Državno prvenstvo školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama. Osnovnu školu „Vladimir Nazor“ predstavljalo je devet učenika i to četiri učenika posebnih odjela, Dominik Baričjak, Danijel Perić, Sandra Vuksanović i Blaženka Vidrač te pet učenika odgojno-obrazovnih skupina, Marko Ferić, Stjepan Bence, Marko Škegro, Šimun Knezović i Stjepan Muškić.
  Učenike su na natjecanje vodili učitelj tjelesnog, Marko Vuić i defektologinje Marijana Svalina i Kristina Klemen. Natjecali su se u atletici, u disciplinama skok u dalj, bacanje loptice te utrci na 80 metara i u plivanju. U utrci na 300 metara učenica Sandra Vuksanović osvojila je srebrnu medalju.

  Nakon natjecanja koje je održano na stadionu u Poreču te na plivačkom bazenu u Rijeci, učenici su sa svojim voditeljima imali priliku bolje upoznati i istražiti morski krajolik. Osim rezultatima, Nazorovci su se i ove godine istaknuli po ponašanju pružajući primjer i dostojno predstavivši svoju školu i svoj grad.(Tekst i foto M.M.)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog