Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najavljene promjene u potporama za (samo)zapošljavanje

   

  O potpori grada Đakova za zapošljavanje i samozapošljavanje na današnjoj konferenciji govorili su aktualni gradonačelnik i gradonačelnički kandidat koalicije Srcem za Đakovo Zoran Vinković i Goran Soldo. Vinković je istaknuo da je osnova programa koalicije gospodarstvo, te otvaranje novih radnih mjesta kao uvjet za ostanak mladih u Đakovu. Kako jednu od mjera, najavljuje od 1. lipnja povećanje iznosa sufinanciranja novog radnog mjesta na 20. 000,00 kuna (za razliku od dosadašnjih do 10.000,00 kn) te smanjenje administrativnog dijela.

  “Ova je mjera okrenuta i prema mladima, ali i prema našim sugrađanima koji su, na primjer, radili u PIK-u Đakovo, ostali bez radnog mjesta, saada se nalaze u poznijim godinama kada vrlo teško mogu doći do radnog mjesta. I na taj način, povećanjem tog iznosa do 20. 000,00 kuna omogućiti i malim i srednjim poduzećima zapošljavanje takvih ljudi”.

  Goran Soldo istaknuo je da je ovo jedna u nizu mjera u zadnje dvije godine koje provodi Grad i nadodao: “Osim te mjere, grad Đakovo je  potpisao ugovor sa svim poslovnim bankama i za mjeru sufinanciranje kamata za obrtna sredstva, za OPG-ove, poljoprivrednike, za male i srednje poduzetnike, gdje sa 3 % sufinanciramo kamatu.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog