Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić o zlouporabi društvenih mreža u kampanji

  “Kampanja za predstojeće lokalne izbore na puno višoj razini je u odnosu na prijašnje izbore, puno se više govori o konkretnim programima, a birače se nastoji pridobiti argumentima”, ocijenio je na konferenciji za novinare Ivica Mandić, predsjednik đakovačke podružnice Hrvatske narodne stranke koja je dio koalicije Srcem za Đakovo. No, upozorio je na negativne pojave na društvenim mrežama.
  “Ima ljudi koji nisu dorasli političkom životu, koji nisu dorasli toleranciji, koji nisu dorasli razumjeti tuđe, još uvijek na društvenim mrežama zloupotrebljavaju poziciju društvenih mreža i poziciju svoje anonimnosti. Po meni, ne moramo se slagati, ali ne moramo se ni vrijeđati baš na osobnoj razini”, rekao je Mandić.
  Mandić je prokomentirao i nedavni posjet premijera Plenkovića istaknuvši da bi on trebao imati važnijeg posla od agitiranja za lokalne čelnike HDZ-a. Isto tako, pozvao je nadležne institucije da provjere sve jedinice lokalne samouprave u kojima su bivši HDSSB-ovi načelnici prešli u HDZ.
  “Prelaskom u HDZ te sredine dobivaju 400, 500 tisuća kuna za nekakve projekte, a to je čista trgovina i to treba ispitati DORH”, konstatirao je Mandić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog