Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Galić i Francem HDZ-ovi kandidati za zamjenike gradonačelnika

  HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Đakova Marin Mandarić na današnjoj konferenciji za novinare predstavio je kandidate za svoje zamjenike, a to su: Antun Galić iz Piškorevaca i Robert Francem iz Đakova.
  “Smatram da smo okupili kvalitetn tim koji Gradu Đakovu u buduće može ponuditi konkretna rješenja na nagomilane probleme”, konstatirao je Mandarić.
  Antun Galić, inženjer je elektrotehnike, potpredsjednik je Gradske organizacije HDZ-a, a bit će zadužen za koordinaciju rada mjesnih odbora i komunalnu infrastrukturu.
  “Kao vijećnik HDZ-a bio sam dosta aktivan u proteklom mandatu i jedan sam od onih gradskih vijećnika koji je izabran na listi HDZ-a i partnera 2013. koji nije promijenio stranu i bio sam dosljedan u vođenju politike i zastupanju stavova HDZ-a”, pojasnio je Galić.
  Robert Francem nestranačka je osoba, profesor je hrvatskoj jezika, književnosti, logike i filozofije, a njegov resor bit će društvene djelatnosti, kultura i sport.
  Za sebe kaže da nije bio politički aktivan te se se angažirao jer se “umorio križajući glasačke listiće koje nije želio dati lažljivcima, lopovima i primitivcima”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog