Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šatvar (HDSSB): “Jedino gospodarstvo nas može pokrenuti”


  “Kao što se HDSSB zalaže za ravnomjeran razvoj Hrvatske, tako se zalaže i za ravnomjeran razvoj Osječko-baranjske županije”, konstatirao je Karlo Šatvar, kandidat te stranke za župana na konferenciji za novinare održanoj u Đakovu.
  Potrebno je uložiti znatno veća sredstva na područje Đakova i Đakovštine nego je to bilo dosad, rekao je Šatvar naglasivši da Županija treba biti nositelj projekta koji će omogućiti besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce, isto tako treba sufinancirati učeničke ekskurzije u Slavoniju, te donijeti mjere koje će zaustaviti daljnji odlazak mladih obitelji koje trebaju biti nositelji razvoja.
  Potrebno je dodatna sredstva uložiti u gospodarstvo, konstatirao je Šatvar.
  “Jedino gospodarstvo nas može pokrenuti prema naprijed. U ovome trenutku Osječko-baranjska županija na svom računu ima oročeno 30-ak milijuna kuna i mislim, dakle, da je potrebno svih tridesetak milijuna kuna odmah uložiti u gospodarstvo kao pomoć našim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima jer oni su nositelji razvoja Osječko-baranjske županije”, rekao je Šatvar.
  Podršku kandidaturi Karla Šatvara za HDSSB-ova župana dao je Mario Plavčić, kandidat za zamjenika župana koji je istaknuo da je on jedini Đakovčanin kandidiran za tu funkciju i Zoran Vinković, HDSSB-ov kandidat za gradonačelnika Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog