Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljene kandidatkinje za zamjenice gradonačelnika Mosta i GI “Oživimo Đakovo”

  Kandidat Mosta i građanske inicijative “Oživimo Đakovo” za gradonačelnika Đakova Robert Majstorović na današnjoj konferenciji za novinare predstavio je kandidatkinje za zamjenice gradonačelnika – Tinu Blažević i Nataliju Bošnjaković.

  Tina Blažević, kako ističe, predaje matematiku u Starim Mikanovcima već deset godina, a ubrzo će završiti i postdiplomski studij na osječkom Ekonomskom fakultetu. Natalija Bošnjaković je u svom kratkom predstavljanju istaknula kako je magistra primarnog obrazovanja te kako radi u razrednoj nastavi.

  Majstorović, koji više od 20 godina radi u osječkoj bolnici, rekao je da će program stranke predstaviti kada predizborna kampanja i službeno započne. Potencijalne postizborne koalicije temeljit će se na kompatibilnosti programa, rekao je ovaj kandidat za đakovačkog gradonačelnika dodavši da će lokalni Mostovci implementirati obrazac ponašanja Mosta na nacionalnoj razini, ako nakon izbora budu “jezičac na vagi”.

  Mostov saborski zastupnik Miroslav Šimić podržao je đakovačke kandidate pa na upit novinara prokomentirao trenutnu situaciju na nacionalnoj razini:
  “Mi nismo više dio ove Vlade. Očekujemo da predsjednik Vlade pokaže novu većinu. I ja dobivam informacije iz medija, kao i vi, ali procjenjujem da Vlada u ovom trenutku nema većinu, ali da se radi na tome i da sada postoje neki zastupnici koji sada ne žele izaći iz svojih rupa i koji čekaju da prođu lokalni izbori pa da onda krene kupoprodaja. Most neće u tome sudjelovati. Hoće li biti novih izbora – ne ovisi o nama.”

  Na konferenciji je predstavljen i Mostov kandidat za župana Osječko-baranjske županije Krunoslav Karalić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog