Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održana 3. Budrovačka likovna kolonija

  U organizaciji Osnovne škole Budrovci prošle subote održana je treća likovna kolonija – BuLiK. U radu Kolonije, uz umjetnike, sudjelovali su i učenici razredne nastave budrovačke škole koji su zajedno sa svojim učiteljicama kroz prigodne radionice bojili uskrsna jaja i izrađivali različite ukrase, a učenici viših razreda izražavali su se raznim likovnim tehnikama, ukrašavali ekološki proizvedene torbe i izrađivali ukrasne predmete.
  Idejna začetnica i organizatorica Budrovačke likovne kolonije – BuLiK je akademska kiparica Katarina Kuric, djelatnica Osnovne škole Budrovci i Osnovne škole „Vladimir Nazor”.
  “Likovna kolonija BuLiK, treća po redu koja se održava u selu Budrovci pod pokroviteljstvom mjesne osnovne škole okupila je dvadeset i pet umjetnika, amatera i učitelja likovne kulture koji su se predstavili svojim umjetničkim djelima. Osim toga, odrađene su i radionice s djecom unutar škole i, naravno, jedan lijepi susret umjetnika s djecom. Radili su umjetnici Likovne radionice iz Slavonskog Broda, članovi Udruge „Suncokret“ iz Đakova i Likovna grupa „Kontrast“ iz Josipovca Punitovačkog”, izjavila je inicijatorica BuLiK-a.

  Tekst i foto:Željko Vurm

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog