Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Most je platforma koja okuplja jake pojedince”

  “Spriječiti daljnju depopulaciju, odnosno odlazak ljudi iz grada i uključivanje puno šire populacije u odlučivanje, otvaranje novih radnih mjesta, ulaganje u predškolski standard i školstvo, te stavljanje u funkciju objekata koji propadaju, poput Mimoze, glavni su obrisi budućeg djelovanja Mosta i Građanske inicijative “Oživimo Đakovo” koji su sinoć predstavljeni na tribini u đakovačkom DVD-u.
  Most je platforma koja okuplja jake pojedince, čulo se na skupu na kojem je Miroslav Šimić, predsjednik Kluba zastupnika Mosta, govoreći o aktualnom stanju u zemlji, istaknuo da “Lex Agrokor ne spašava Todorića nego gospodarski sustav Hrvatske koji bi se bez tog zakona urušio”. Za Agrokor je rekao da je “mastodont koji je nastao pogodvanjem pojedincu”.
  Tomislav Panenić upozorio je da za svoja potraživanja strahuju i slavonski poljopvrivrednici te pojasnio da restrukturiranje Agrokora podrazumijeva smanjenje opsega djelatnosti, ali i broja zaposlenih, kao i o otpis dijela dugova.
  Uz lokalne članove Roberta Majstorovića i Tinu Blažević, na tribini Mosta govorili su i Tomislav Panenić, saborski zastupnik, Krunoslav Karalić, pomoćnik ministra poljoprivrede i Ružica Vukovac, članica Nacionalnog vijeća Mosta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog