Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sanja Bježančević SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu


  Sanja Bježančević kandidatkinja je đakovčakog SDP-a za funkciju gradonačelnice, a kandidati za zamjenike su Danko Kočiš iz Đakova i dr. Dejan Hil iz Budrovaca.
  “Sanja Bježančević projekt menadžerica je i doktorandica Europskih studija, a to je upravo ono što Đakovu nedostaje”, rekao je na predstavljanju Domagoj Hajduković, predsjednik Županijske organizacije SDP-a.
  “Mi nudimo alternativu, novo lice politike, viziju, odgovornost i odgovorno upravljanje gradom i gradskim tvrtkama”, izjavila je Bježančević najavljujući da je u središtu programa, koji će biti predstavljen 21. travnja, gospodarstvo i obrazovanje, osiguranje besplatnih udžbenika već u prvoj godini, rješavanje Mimoze te sufinanciranje projekata poljoprivrednicima iz programa ruralnog razvoja.
  Ljudi u prigradskim naseljima i samom gradu nemaju istu kvalitetu života, konstatirao je dr. Hil najaviši da će se zalagati i za ravnopravno zdravstvo, odnosno za sufinanciranje otvaranja specijalističkih ambulanti u Domu zdravlja kako bi građani bili pošteđeni dodatnih troškova odlaska u bolnicu radi manjih zahvata.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog