Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nove investicije na groblju

  Gradonačelnik Zoran Vinković, predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo i direktor Univerzala Mile Kaselj najavili su na konferenciji za novinare daljnja ulaganja u Gradsko groblje.
  Najnovija investicija je jedna u nizu, a vrijedna je 700 tisuća kuna, kazao je gradonačelnik Vinković.
  “Praktično više nećemo imati niti jednu stazu sa sipinom, nego je to sve u betonskim opločnjacima, a istovremeno se radi i na novom ulazu u groblje, a dosad je Grad u uređenje groblja uložio gotovo 3,5 milijuna kuna”, rekao je gradonačelnik istaknuvši obnovu mrtvačnice, uređenje gotovo svih aleja, ali i obnovu spomenika znamenitih Đakovčana, te druge investicije.
  U sklopu radova na groblju je i novi ulaz iz Ulice Otona Ivekovića i nova cesta u dužini od 300 metara koja će uskoro biti asfaltirana, a u proračunu su, kako je najavio Goran Soldo, osigurana i sredstva za nogostup i rasvjetu i druge komunalne infrastrukture u dijelu Ulice Otona Ivekovića.
  Soldo je istaknuo i izgradnju regionalnog distributivnog centra pogrebne opreme koji će biti završen do Dana Grada.
  Direktor Univerzala Mile Kaselj kazao je da su dosadašnje investicije na groblju postavile visoke standarde pa je i sve više upita iz drugih gradova i županija o đakovačkom modelu rada koji je đakovačko groblje učinio jednim od najuređenijih.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog