Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova tatami podloga BJJ klubu Factory

  cof


  “Gradonačelnik Zoran Vinković sinoć je u klupskim prostorijama đakovačkog Brazilian jiu jitsu kluba „Factory“ u nazočnosti čelništva kluba, trenera Davora Počijaka, te članica i članova kluba uručio novu tatami podlogu za treninge vrijednu 42.000 kuna”, objavio je Ured gradonačelnika ističući da je tom prilikom gradonačelnik Vinković rekao da je “riječ o nastavku ulaganja u sve gradske sportove i klubove, pri čemu se posebna pozornost posvećuje klubovima koji u svom djelovanju stavljaju naglasak na rad s djecom”.
  „Tijekom proteklih godina ulaganja u đakovački sport nikada nisu bila upitna, a u ovogodišnjem proračunu osigurana su 3,5 milijuna kuna, od čega je proračun Zajednice sportskih udruga Grada Đakova 1,8 milijuna kuna. No, ovo nije jedino ulaganje u sportsku opremu. Naime, u postupku je nabava još jednog kombi vozila, nabavljen je i novi semafor u gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, a slijedi i postavljanje novog razglasa, nabavka suvremenog zapisničkog stola, ali i osiguravanje stabilne internetske veze u čitavoj dvorani.“ – rekao je gradonačelnik Vinković.
  “Zadovoljstvo novom podlogom za treninge ne krije ni trener BJJ kluba Factory Davor Počijak koji okuplja ukupno 70-ak članica i članova, ističući da je riječ o reverzibilnom tatamiju koji se koristi u različitim natjecanjima borilačkih vještina i koji pruža maksimalan osjećaj sigurnosti tijekom treninga”, navodi se, između ostaloga, u priopćenju Ureda gradonačelnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog