Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nominirani za gradska priznanja

  Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskom vijeću Đakova uputio je prijedlog kandidata za godišnja priznanja koja se svake godine dodjeljuju u povodu Dana grada 8. svibnja.
  Za Godišnju nagradu, kako se navodi u priopćenju, nominirani su: sestra Karmela Eva Dominković za doprinos vjerskom i društvenom životu, prof. dr. Ivica Raguž, dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu za doprinos visokoškolskom obrazovanju i Marija Maja Muškić za doprinos kulturi.
  Kandidati za Godišnju skupnu nagradu su: Državna ergela Đakovo za doprinos u očuvanju baštine i promicanju turističkih potencijala, Puhački orkestar DVD-a Đakovo za doprinos u promicanju puhačke glazbe i glazbene kulture i NK Omladinac Selci Đakovački za doprinos u promicanju sporta.
  Za Povelju zahvalnosti, za posebna ostvarenja na području javnog djelovanja prema prijedlogu Odbora za dodjelu javnih priznanja Grdskog vijeća nominirani su: Bartol Bačić, Nevenka Benić, Beljan d.o.o., Marijo Bogner, Glas Slavonije Dopisništvo Đakovo, Grubeša d.o.o., Hotel Đakovo, Meteor d.o.o., Moto Klub “Hrvatski Vuk”, Nikačević d.o.o., NK Ratar Piškorevci, Obrt Blaža, Osječka Pivovara d.o.o., Plivački Klub Đakovo, Sunčane Šume d.o.o., Športsko Ribolovna Udruga “Šaran” Đakovo, Tamburaški Sastav Slavonia Band, Tobral d.o.o., Branka Tomljanović, Vaterpolo Klub Đakovo I Marinko Zirdum.
  Odluka o gradskim priznanjima na dnevnom je redu 26. sjednice Gradskog vijeća koja je zakazana za ponedjeljak, 20. ožujka u 9 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog