Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Skupština LAG-a Strossmayer

  Nakon početnih organizacijskih i drugih problema u radu, Lokalna akcijska grupa “Strossmayer” stala je na svoje noge, istaknula je predsjednica Božana Rogalo na sinoćnjoj redovitoj godišnjoj Skupštini, kojoj se odazvalo šezdesetak članova, a na kojoj je razmotreno izvješće o radu u prošloj godini te program rada za ovu godinu.
  Prošlu godinu, kako je u izvješću istaknula predsjednica, obilježile su brojne radionice i aktivnosti vezane uz izradu Lokalne razvojne strategije te posebno činjenica da je LAG-u Strossmayer Agencija za plaćanje u poljoprivredi i ruralnom razvoju odobrila 7 milijuna kuna za provedbu lokalne strategije.
  Lokalnu akcijsku grupu “Strossmayer” čini 93 člana, odnosno 8 jedinica lokalne samouprave s područja Đakovštne, udruge civilnog društva, ali i gospodarski subjekti, a svi oni očekuju prve natječaje za dodjelu sredstava.
  Još uvijek, kako se čulo na sinoćnjoj Skupštini, nisu dovoljno prepoznate mogućnosti koje nudi LAG.
  Prvi natječaji za raspodjelu odobrenih 7 milijuna kuna očekuju se nakon današnjeg potpisivanja ugovora u Zagrebu, odnosno za mjesec, dva, najavila je predsjednica Božana Rogalo.
  Voditeljica LAG-a Ana Brevulj naglasila je sve veće zanimanje za članstvo jer je sve više upita i dolazaka u prostorije LAG-a koje se nalaze u Gradskoj vijećnici.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog