Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Javni poziv za potpore gospodarstvenicima

  Osječko-baranjska županija u sklopu svog sustava javnih potpora objavila je još jedan u nizu javnih poziva, ovaj put za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja. Poziv je otvoren do 1. ožujka, potpora iznosi do 50% opravdanih troškova planiranog ulaganja, a najviše do iznosa od 50.000 kuna. Na ovaj poziv mogu se javiti fizičke i pravne osobe odnosno trgovačka društva, obrti i zadruge.
  Potpore se dodjeljuju za ulaganja u razvoj proizvoda i usluga i modernizaciju procesa, kupovinu, izgradnju i opremanje poslovnog prostora, uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, stručno osposobljavanje i obrazovanje te marketinške aktivnosti.
  Konkretnije, s ovim potporama možete sufinancirati nabavu strojeva i opreme, mjernih i kontrolnih uređaja i instrumenata, kupovinu vozila koje se koristi u poslovne svrhe, nabavu računalne opreme i računalnih programa, licenciranje, tehničko savjetovanje i osposobljavanje za transfer tehnologije, istraživanje tržišta, kreiranje branda, dizajniranja proizvoda i izradu web stranice.
  Detaljne upute, obrasci kao i uvjeti za dodjelu sredstava nalaze se na web stranici Osječko-baranjske županije www.obz.hr.

  Foto:OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog