Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ovrha “Nikoline” protekla mirno

  Na miran način, u 13:35, okončan je prvi pokušaj ovrhe, odnosno deložacije dosadašnjeg vlasnika svatovske dvorane “Nikolina” Mate Gregačevića, koja je bila zakazana za 11 sati i koja je odmah bila i prekinuta iz sigurnosnih razloga.
  Naime, nakon što su provoditelji ovrhe; predstavnik suda, javni bilježnik i odvjetnik novog vlasnika, u pratnji policije pokušali tu sudsku odluku provesti u djelo, morali su odustati jer je dosadašnji vlasnik iz objekta poručio da će realizirati svoju prijetnju s plinskim bocama.
  “Zbog prijetnji osobe koja ometa ulazak u posjed bili smo primorani pričekati drugu ekipu specijalne policije koja će dalje postupati prema nalogu sudskog ovršitelja i prema zakonu, mora se ukloniti osoba koja ometa ovrhu “, kratko je novinarima izjavio odvjetnik novog vlasnika Jurica Jurić.
  Osim temeljne policije, bili su angažirani i vatrogasci i hitna pomoć, a naknadno i specijalna policija čiji predstavnici su ostvarili kontakt s Gregačevićem koji se nakon razgovora predao i time je okončana ova višesatna drama, srećom bez tragičnih posljedica.
  Dva sata prije ovrhe Gregačević se obratio novinarima istaknuvši da je on, zajedno sa svojom djecom “previše u to uložio da bi ikoga pustio unutra”.
  Gregačević, koji je u Nikolini živio već dva mjeseca, tvrdi da je izigran i cijelo je vrijeme ponavljao da nikome neće dopustiti da preuzme ono u što je uložio cijeli svoj život i budućnost svoje djece. Kaže također da je novi vlasnik htio još 15. listopada prošle godine ući u dvoranu, ali da je on to spriječio angažiravši čuvarsku službu.
  Nikolina je najveća svatovska dvorana u ovom dijelu Hrvatske, a Gregačevićevi problemi počeli su 2007. godine kada, kako kaže, nije do kraja realizirao obećani kredit.
  Stečajni upravitelj u ovom slučaju bio je Željko Rupčić koji nam je kratko izjavio da je stečajni postupak zaključen u listopadu 2016. godine i da je deložacija isključivo odnos bivšeg i novog vlasnika, a to je Jure Čapalija, koji je, kako navodi Rupčić, na dražbi kupio dvoranu Nikolinu.

  Foto:Maja Muškić;RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog