Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • NO LIMITS! seminar održan u Đakovu

  U organizaciji Udruge Central European Trainers platform te u partnerstvu s Udrugom Civilna, edukativna i transparentna platforma, a koje su dio C:E:T platform Europa mreže udruga, od 04. – 11. Veljače 2017. godine u Đakovu se održao seminar pod nazivom NO LIMITS! Seminar je prva od dvije aktivnosti u sklopu projekta NO LIMITS! koji je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije u sklopu Erasmus+ programa – ključna aktivnost 1 – mobilnost osoba koje rade s mladima, a odobren je od strane Fondacije za razvoj obrazovnog sistema Poljska koja je ujedno i Nacionalna agencija za mobilnost u Poljskoj.

  Na seminaru je sudjelovalo 35 youth workera te lidera organizacija mladih iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Latvije, Italije, Češke, Rumunjske, Makedonije, Ujedinjenog kraljevstva i Poljske.

  Kroz cijeli niz radionica, sastanaka, rasprava, prezentacija te razmjenu iskustava, mladi su stekli znanja i vještine potrebna za rad s mladima s manje mogućnosti te za uključivanje mladih s manje mogućnosti u njihov svakodnevni rad kroz aktivnosti prilagođene upravo mladima s manje mogućnosti, a koje vode ka socijalnoj uključenosti mladih u društvo.

  Također, na projektu je rad Udruge Neven predstavila i predsjednica udruge, dr.Zdenka Konjarik koja je kroz prezentaciju predstavila povijest udruge, razvoj udruge te rad s djecom i mladima te napredak udruge od osnivanja do danas. Također, kroz diskusiju sa sudionicima dr. Zdenka Konjarik je odgovarala na pitanja mladih vezana uz rad s mladima s poteškoćama u razvoju, a sudionici su bili oduševljeni njenom prezentacijom te radom Udruge Neven kao pozitivnim primjerom organizacije koja se unatoč poteškoćama i dalje razvija i zaista radi na uključivosti mladih u društvo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog