Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Iletić: Riješiti nedostatak parkirališnih mjesta kod Ćolnićeve škole i prometnu gužvu u Nazorovoj ulici

  U Mjesnom odboru Sjever Dračice, odnosno na Trgu Nikole Šubića Zrinskog sve je izraženiji problem nedostatka parkirališnih mjesta. O tome je, kako ističe predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Damir Iletić, bilo riječi i u razgovoru predstavnika Mjesnog odbora i Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića čije parkiralište ne zadovoljava sve veće potrebe.
  Cijeli taj prostor zna biti zakrčen automobilima što, kako upozorava Iletić, ugrožava i sigurnost učenika, prouzročuje probleme tamošnjim mještanima, a otežano je i odvijanje prometa. Naime, osim školskih aktivnosti, sve je više i korisnika školske dvorane, ali i igrališta, a posebno je problem izražen u vrijeme sportskih susreta na obližnjem nogometnom igralištu.
  Predstavnici Mjesnog odbora predlažu razgovor s nadležnim gradskom tijelima kako bi se iznašlo rješenje za proširenje parkirališnih mjesta.
  Osim tog problema, u Mjesnom odboru Sjever Dračice, kako ističe predsjednik Damir Iletić, sve su učestaliji i prometni čepovi u Ulici Vladimira Nazora pa se predlaže proširenje prometnice.
  “Vozači su svjedoci velikih prometnih gužvi kod skretanja za Konzum i trgovački centar Menalo te obližnju benzisnku postaju, a posebno subotom i u vrijeme blagdana kada se stvaraju pravi prometni čepovi. Zbog toga je neophodno proširenje prometnice na tom dijelu Nazorove ulice”, smatra predjsendik Vijeća Mjesnog odbora Sjever Dračice Damir Iletić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog