Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Energetska obnova za još 8 stambenih zgrada

  Nakon izrade 40 certifikata i energetske obnove prvih triju zgrada u prošloj godini, Univerzal ulazi u novi ciklus energetske obnove stambenih zgrada kojima upravlja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, a na ovogodišnji natječaj, kako je pojasnio predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo, prijavljeno je 8 zgrada. Vrijednost tih projekata je 9,8 milijuna kuna, a 6 milijuna je bespovratno.
  “Izvođenje građevinskih radova Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirat će sa 60 posto, a 40 posto stanari. Riječ je o zgradama na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca broj 2, broj 6, broj 7, broj 20, broj 22, broj 23, broj 24 i zgradi u Ulici kralja Tomislava broj 3”, pojasnio je Soldo.
  Uključenjem u projekt Grada i Županije građanima će ovogodišnji model biti još povoljniji jer se sa 3 posto sufinancira kamatna stopa, a cjelokupni projekt, osim novog izgleda tih zgrada i uštede na energentima, pokrenut će i građevinsku operativu u gradu, najavio je direktor Univerzala Mile Kaselj.
  Ugovori o energetskoj obnovi ovih zgrada, kako je najavljeno, bit će sklopljeni u sljedećih 120 dana, a radovi najduže mogu trajati 18 mjeseci, a što to znači stanarima zgrade broj 7 na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca pojasnila je njihova predstavnica Sanja Hajduković podsjetivši na dugogodišnje probleme koje ta zgrada ima s krovištem i derutnom ovojnicom.
  Prema sadašnjim projekcijama, kako je rekao Goran Soldo, stanari će novu pričuvu, koja sadržava i otplatu kredita i tekuće održavanje, plaćati 4 kune po četvornom metru.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog