Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bušari preuzimaju vlast

  Ovogodišnji 23. Đakovački bušari počeli su na korzu Pokladnim gastro festom, a četrdesetak izlagača ponudilo je svoje proizvode na temu “mrsna i nemrsna jela kroz poklade i korizmu”. Isto tako, u sklopu Pokladnog gastrofesta održat će se i ocjenjivanje i degustacija kobasice, organizator je Udruga kulinara “Đakovački kulin”, a ove godine na ocjenjivanje je stiglo rekordnih 60-ak uzoraka.
  Središnji dio i ovogodišnjih 23. Đakovačkih bušara je velika pokladna povorka koja će u 15 sati proći središnjim ulicama grada, a očekuje se pedesetak skupina s oko tri tisuće sudionika, među kojima su i gosti iz Slovenije i Mađarske. Nakon ceremonije primopredaje vlasti ispred Gradske vijećnice, za sudionike i posjetitelje ovogodišnjih Bušara organiziran je koncert u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani, a nastupit će Slavonske lole i Dyaco. Bit će proglašene i nagrađene najuspjelije maske.
  Dio programa ovogodišnjih 23. Bušara je i sutrašnje pokladno jahanje u Piškorevcima koje počinje u 11 sati, a u večernjim satima je pokladni koncert Sanje Hajduković i Tamburaškog sastava Slavonski vez.
  U vrijeme Đakovačkih bušara, odnosno velike povorke na snazi je privremena regulacija prometa, a produženo je i radno vrijeme ugostiteljskih objekata.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog