Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Svestrane Semeljačke snaše

  Sinoć je Dom kulture u Semeljcima orio pjesmom i plesom na vrlo neobičan način. Sabina Bogdanić uz pratnju Igora Dumančića izvela je Tihu noć, koja je otvorila Godišnji humanitarni koncert Semeljačkih snaša “Lijepom našom na semeljački način”.

  Šarolik program izveli su: Sanja Hajduković, Ženska klapa “Certissa” Đakovo, KUD “Braća Banas” Josipovac, MPS “Babogreci Babina Greda”, MPS “Kešinački mališani” Kešinci, TS Kristali Županja, TS Slavonski dukati, TS Slavonski vez, TS Strossmayer i Matea Matković.

  Program je vodio odličan voditeljski dvojac koji je sudjelovao u skečevima izvođenim između točaka. Semeljačke snaše pripremile su i izvanrednu konferenciju za medije, kao i skeč “Vježbajte s nama”, pa je publika uživala uz Macarenu u vjerojatno najneobičnijoj izvedbi do sada. Publici se obratila i predsjednica Snaša Marinka Jaman, koja je istaknula da je humanitarni koncert održan gotovo svake godine od osnutka ove izvorne pjevačke skupine. Također, riječi zahvale izrazio je i načelnik Općine Semeljci Grga Lončarević.

  Brojni mediji posjetili su ovaj događaj, što pokazuje veličinu i važnost rada Semeljačkih snaša u očuvanju tradicije, ali isto tako i njihovu inovativnost koja iz godine u godinu oduševljava.  Prihod od koncerta ide u humanitarne svrhe, i to osobama s posebnim potrebama s područja Općine.

      

      

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog