Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Praline od kristaliziranog meda u eko pakiranju – najbolja poduzetnička ideja OBŽ

  Praline od kristaliziranog meda u ekološkom pakiranju kratki je opis prvonagrađene ideje Damira Schleisa iz Đakova koja je proglašena najboljom poduzetničkom idejom 2016. godini u Osječko-baranjskoj županiji. S ciljem da ovaj jedinstveni proizvod doista uskoro bude na tržištu, a da cijeli projekt zaživi kao uspješan poslovni poduhvat, Osječko-baranjska županija je kroz svoj projekt Najbolja poduzetnička ideja, nagradila ovu ideju s 8 tisuća kuna. Uz Damirov, još je 12 nagrađenih projekata s iznosima od 2.000 do 5.500 kuna.
  Nagrade za najbolje ideje uručio je župan Vladimir Šišljagić na prigodnoj svečanosti održanoj jučer u prostorijama Osječko-baranjske županije.
  Župan Šišljagić je istaknuo kako Županija provodi niz mjera i aktivnosti na poticanju i razvoju malog i srednjeg poduzetništva, a u projektu Najbolja poduzetnička ideja od kako ga Županija provodi, od 2006. godine, sudjelovalo je gotovo 600 osoba koje su stimulirane za svoje ideje sa 1.141.000 kuna. Mnogi od njih potom su svoje ideje ostvarili u praksi, odnosno to im je značilo početak poslovanja, a često i samozapošljavanje, rekao je župan Šišljagić.
  Ove godine ukupni fond nagrada iznosio je 36.500 kuna.

  Foto:OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog