Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Snijeg i ledenice prijete s krovova

  Sve prometnice na području Osječko-baransjke županije su prohodne, ugaženog snijega ima još na manje prometnim cestama. I dalje je potreban oprez jer je, kako upozoravaju iz Cestinga, zbog niskih temperatura velika mogućnost stvaranja poledice.
  Prestanak oborina donio je zaslužen predah Zimskoj službi đakovačkog Univerzala, koja je na terenu provela više od 48 sati bez odmora, navodi se u priopćenju. Zahvaljujući pravovremenim intervencijama i operativnosti, dvadesetak centimetara novoga snijega ni u jednom trenutku nije donijelo zastoje u prometu gradskim i lokalnim cestama, ističu čelnici Univerzala pozivajući građane da, s obzirom na najavljene niske temperature, besplatno preuzmu sol u Eko reciklažnomd ovirštu u Gajevoj 31 i u Univerzalovoj upravi u Nazorovoj 68.
  Isto tako, iz Univerazala podsjećaju Đakovčane da su i sami, prema Odluci o komunalnom redu, obavezni očistiti prostore ispred svojih stambenih i poslovnih objekata, kao i krovove od prolaznicima prijetećih naslaga snijega, leda i ledenica.
  Sve uočene ozbiljnije probleme građani mogu dojaviti na dežurni telefon Zimske službe 091/400 1800.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog