Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koja je poruka odbačene kože crne svinje na korzu???!

  “Jučer oko 18 sati đakovačka policija zaprimila je dojavu da je nepoznata osoba u Ulici pape Ivana Pavla II. ispred kućnog broja 1 ostavila odbačenu kožu životinje”, potvrdio nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Vlado Krznarić.
  “Na mjesto događaja izišli su policijski službenici kao i djelatnici komunalnog poduzeća koji su uklonili odbačenu kožu, a o događaju je izviješten lovni inspektor. Policija nastavlja daljnje izvide”, izjavio je na naš radio glasnogovornik Krznarić.
  Taj događaj vidjela je i jedna naša sugrađanka.
  “Vidjela sam nekakav crni auto …, ne znam koje marke, i nešto je vukao, a u prvi mah sam pomislila da je nekakva deka… Međutim, iz auta je izišao čovjek koji je nekakvu lešinu otkvačio , čini mi se da je bila crna svinja, koža, a mislim da je bila i glava i nogice, je li to bila velika svinja ili manja nemam pojma, uglavnom on je to tu otkvačio i pokupio se i otišao…”, prisjeća se naša sugrađanka. Poput nje, taj događaj vidjeli su i drugi prolaznici koji su to protumačili kao poruku nekome…..
  Gradonačelnika Zorana Vinkovića pitali smo je li to možda bila poruka upućena njemu, kako su to neki već protumačili.
  “Sasvim sigurno nije poruka meni niti Gradu Đakovu. Policija radi svoj posao i ja očekujem da će pronaći vrlo brzo počinitelja. Ovdje se radi o narušavanju javnog reda i mira, a koji su motivi ja ne znam…”, kategoričan je gradonačelnik Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog