Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vulin pučistima: “Uzalud vam trud, svirači”

  “Uzalud vam trud, svirači”, poručio je jučer Dragan Vulin, predsjednik HDSSB-a, dojučerašnjim stranačkim kolegama nakon njihova skupa u Osijeku koji su, kako navodi u priopćenju, organizirali stranački pučisti.
  “Mogu im samo, uz osmijeh, poručiti: Uzalud vam trud, svirači! Naime, navedeno javno okupljanje nema nikakve veze s HDSSB-om. Ne želim komentirati odluke koje su donesene, ali samo ću reći da su mogli, kad su se već skupili, izabrati i novoga predsjednika njemačkoga CDU-a. Koliko bi to bilo pravovaljano, toliko je pravovaljan i izbor gospodina Vladimira Šišljagića za predsjednika HDSSB-a. Dodatno, važno je primijetiti da su im bila puna usta demokracije, a na svom privatnom saboru birali su samo jednoga kandidata za svaku pojedinu dužnost”, navodi Vulin.
  Vulin u priopćenju ističe da HDSSB normalno funkcionira i da su u tijeku pripreme za Izvanredni izborni sabor HDSSB-a koji će biti održan 14. siječnja 2017. godine.
  “Nažalost, ovo što se danas dogodilo šteti ugledu HDSSB-a i zbunjuje hrvatsku javnost. No, poduzet ćemo sve pravne radnje kako bismo spriječili daljnju zloporabu imena, logotipa i grba naše stranke”, poručuje Vulin.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog