Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Ekonomske škole pripremili 88 poklon-paketa

  Učenici 2. E1, 2. E2, 2. K1 i 2. K2 razreda Ekonomske škole Braća Radić, zajedno s profesoricama Jelicom Paradžik-Lazarević i Anamarijom Gajger, organizirali su humanitarnu akciju pod nazivom DJED BOŽIĆNJAK. Unutar svog razrednog odjela na satu Društveno odgovornog poslovanja i Poslovnih komunikacija pripremili su 88 poklon vrećica sa slatkišima i prigodnim porukama koje su odnijeli u Udrugu svetog Vinka Paulskog.
  Ni je, međutiom jedina humanitarna akcije. Naime, u školi se dugi niz godina početkom prosinca skupljaju igračke namijenjene djeci slabijeg imovinskog stanja u organizaciji Aktiva stranih jezika.
  Uz pomoć mnogih donacija, u Udruzi su priredili 150 obiteljskih paketa za one kojima je potrebno pomoći kako bi imali dostojanstven Božić. Zajedno sa članovima volonterima iz Udruge i profesoricama, učenici su posjetili potrebite obitelji našega grada i darivali djecu, a ujedno su sudjelovali i na podjeli božićnih poklon paketa.
  Svoj doprinos dali su i učenici 3.E1 razreda, a cilj svih ovih aktivnosti je, kako ističu profesorice Anamarija Gajger i Mirela Lemo Prevozunik, razvijanje empatije srednjoškolaca prema ljudima u potrebi, osvještavanje važnosti sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima, uvažavanje različitosti i izražavanje prijateljskog stava među učenicima te ostvarivanje blagdanskog ugođaja u školi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog