Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božićni sajam darivanja Općine Semeljci

  U subotu 17. prosinca 2016., u Semeljcima ispred općine i u Domu kulture održana je prava božićna čarolija, „Božićni sajam darivanja“. Već tradicionalno božićno okupljanje ove je godine zasjalo u novom ruhu. Cilj organizatora bio je nagraditi sve ljude koji posjete sajam i ponuditi nove sadržaje posjetiocima.
  Posjetitelji su tako uživali u predstavi za djecu Glumačke amaterske družine KUD-a „Sklad“ „Djed Mraz ide u mirovinu“, zatim je premijerno prikazan novi video spot „Sokacima Općine Semeljci“. Nakon toga nastupila je poznata pjevačica Iva Ćurić koja je otpjevala najpoznatije obrade pjesama, kao i svoje vlastite.
  Posebno atraktivno bilo je nagradno darivanje u kojemu su sudjelovali svi posjetitelji sajma, a čije su nagrade pripremile udruge s područja Općine, koje su zaista pokazale dobru volju i velikodušno darivale. Naime, svi posjetitelji mogli su se upisati na listu i tako sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Iva Ćurić izvukla je prvih nekoliko brojeva (i dobitnika), a podijeljeno je preko 40 poklona.
  U sklopu sajma bio je postavljen i „kutak za slikanje“ koji je bio posebno dekoriran božićnim ukrasima, okićenom jelkom, sanjkama i zapakiranim poklonima, gdje su se brojni mještani slikali. Općina je tijekom cijeloga dana sve posjetitelje počastila kuhanim vinom, punčem i čajem. Djeca su bila darivana raznim slatkišima i narančama, koje im je dijelio Djed Mraz. Uz to, lovci su sve posjetitelje počastili čobancem. Sudionici ove božićne priče proveli su ugodno popodne i priličan broj je poručio organizatorima – vidimo se i nagodinu!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog