Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Suradnja OŠ V. Nazor i SOS Dječjeg sela Ladimirevci

  U sklopu projekta Ukradeno – vraćeno djetinjstvo – sjećanje na djecu stradalu u Domovinskome ratu, učenici Osnovne škole „Vladimir Nazor“ tijekom mjeseca studenoga prikupljali su školski pribor za 40-ak djece osnovnoškolskog uzrasta iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.
  U pratnji ravnatelja škole Andrije Šuška, knjižničarke Dubravke Lovrić, defektologinje Kristine Klemen, vjeroučiteljice Martine Petrović i nastavnice Mire Racić, pet je učenica osmoga razreda jučer prikupljeni pribor odnijelo u Ladimirevce.
  Na donaciji je zahvalio ravnatelj Zoran Relić koji prihvatio poziv za daljnjom suradnjom na projektu te pozvao na obilježavanje 20. godišnjice SOS Dječjeg sela Ladimirevci u svibnju iduće godine.
  Također, dogovorena je suradnja stručnih suradnika psihologa, pedagoga i defektologa OŠ „Vladimir Nazor“ sa stručnim suradnicima u Selu.
  SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

  Tekst i Foto:OŠ V. Nazor

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog