Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Studij sociologije od sljedeće akademske godine

    Danas je održana 3. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u ovoj akademskoj godini na kojoj je razmotreno 15 točaka dnevnog reda među kojima je i ona o ustroju programa preddiplomskog dvopredmetnog sveučilišnog studija Sociologija na Filozofskom fakultetu. Navedeni studij trajat će tri godine, njegovim završetkom kandidati će stjecati 180 ECTS bodova, a planirano je da njegova izvedba počne u sljedećoj akademskoj 2017./2018. godini.
    Osim toga, Senat je prihvatio izvješće o upisanim studentima na znanstveno/umjetničko-nastavnim sastavnicama Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj 2016. /2017. godini. Prema podatcima u izvješću, na Sveučilištu u Osijeku ukupno je upisano 15128 studenata te 1951 apsolvent, što ukupno predstavlja 17078 studenata, od kojih je 10969 redovitih studenata, 858 studenata u dovršenju studija i 5251 izvanredan student
    Članovi Senata prihvatili su prijedlog Povjerenstva za dodjelu počasnog znanstveno-nastavnog zvanja professor emeritus umirovljenom profesoru Medicinskog fakulteta Savi Jovanoviću.

    Foto:Radio Osijek

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog