Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Petarda ozlijedila dvanaestogodišnjaka

  Badnjak je u znaku posljednjih priprema za Božić, najljepši kršćanski blagdan – blagdan koji simbolizira obitelj, zajedništvo i mir.
  “U Betlehemu nam je Bog pokazao što je najvrjednije, riječ je o čovjeku, o njegovu rođenju, o početku novog svijeta, o objavi danas dijelom zaboravljenih vrijednosti”, poručuje u svojoj božićnoj pastirskoj poruci nadbiskup Đuro Hranić koji će predvoditi polnoćku u đakovačkoj katedrali.

  Božić je blagdan koji o okuplja ljude dobre volje kako bi se međusobno darivali dobrotom, radošću i pažnjom. Božić je najčudesniji dan od svih u godini. Dan kada je sve moguće, kada se sve želje mogu ostvariti , dan kada svi imaju pravo na svoje malo božićno čudo”, ističe se u čestitki gradonačelnika Zorana Vinkovića koji poziva na mirno i dostojanstveno slavljenje Božića, bez uporabe oružja i pirotehničkih sredstava.

  A da je upozorenje o pirotehnici potrebno svjedoči i jučerašnji slučaj ozljeđivanja dvanaestogodišnjaka na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca koji je, zbog neopreznog rukovanja s petardama, zadobio opekotine lica i ruke.
  Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec upozorava posebno roditelje da ne dopuste djeci mlađoj od 14 godina samostalno korištenje pirotehničkih sredstava jer to, kako ističe, može biti opasno.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog