Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obljetnica HDZ-a u znaku poziva na slogu i zajedništvo

  Učestali pozivi na slogu, zajedništvo i prevladavanje podjela i osobnih ambicija te podrška lokalnom čelništvu, poruke su koje su obilježile svečanost obilježavanja 27. obljetnice đakovačkog HDZ-a koja je u velikoj dvorani DVD-a okupila dvjestotinjak članova. Među sudionicima su bili i potpredsjednik stranke i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, Ivan Anušić, saborski zastupnik i predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a, HDZ-ov doajen Vladimir Šeks i drugi gosti koje je podzravio predsjednik lokalnog HDZ-a Marin Mandarić.
  “U Đakovu je dozrelo vrijeme za promjene i politiku jasnih i čistih računa”, kazao je Mandarić objavivši i službeno da je dobio podršku za gradonačelničku kandidaturu.
  Na krilima dosadašnjih pobjeda na europskim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima, HDZ, kako je rečeno, očekuje pobjedu i na predstojećim lokalnim izborima.
  “Da bi se ljudi vratili moramo nešto učiniti i na lokalnoj razini, a nitko sretniji od mene da mi dolaze s projektima i iz Đakova. No, i to će se promijeniti jer dolaze mlade snage i ako bude sloge može se učiniti puno”, poručio je u ime predsjendika stranka Andreja Plenkovića potpredsjednik i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. “S pravom ekipom na čelu složimo priču da srce Slavonije živi…”, rekao je Tolušić dajući podršku, kako je rekao, mladoj ekipi đakovačkog HDZ-a.
  Čestitajući obljetnicu đakovačkog HDZ-a Vladimir Šeks podsjetio je da je Domovinski rat jedini temelj hrvatske države, da je HDZ stožerna stranka o kojoj ovisi uspjeh Hrvatske te da je HDZ uvijek pobjeđivao kada je bilo sloge i zajedništva.
  Sličnu poruku uputio je i Ivan Anušić istaknuvši da je sloga u HDZ-u preduvjet projekta preuzimanja Osječko-baranjske županije i za demografsku i gospodarsku obnovu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog