Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Massimo, Nina Badrić, Marko Tolja, Bane i Ivana i Marija Husar u novoj božićnoj pjesmi

  Velika imena hrvatske glazbene scene Nina Badrić, Massimo, Marko Tolja, Željko Banić Bane te Ivana i Marija Husar otvorili su svoja srca kao poklone te nam zajedničkom pjesmom poželjeli najsretniji Božić. U novom singlu „Sjaji jelka božićna“ isprepleli su vrhunske vokalne izvedbe i svojim posebnim umjetničkim žarom stvorili onu čarobnu, toplu atmosferu koja nastane kada se u blagdanskom ozračju skupe dragi prijatelji. Glazba i očaravajući aranžman djelo su provjerenog producenta Predraga Martinjaka Peggya čija je ideja o okupljanju svojih dugogodišnjih suradnika realizirana u ovoj pjesmi.
  „Snimanje pjesme pretvorilo se u veselo druženje obzirom da svi izvođači osim glazbenog posjeduju i izniman zabavljački talent. Već dugi niz godina moji su dragi prijatelji i suradnici pa se zamisao o zajedničkom projektu nekako spontano nametnula, a ima li boljeg povoda za glazbeno okupljanje od blagdana?!“, izjavio je Peggy.
  “Bilo je genijalno sresti staru ekipu kod Peggyja u studiju i snimati. Pjesma je prekrasna i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. “Sjaji jelka božićna” se već vrti u mom domu i svi moji ukućani,i ja, je volimo, ” izjavila je Nina Badrić, a na to se nadovezao i Massimo izjavivši: “Kroz godine iskustva čovjek nauči s kojim ljudima mu je ugodno surađivati. To se nekako osjeti na finalnom rezultatu, iako je ta veza nevidljiva, baš kao što je nevidljiva i magija glazbe. Malo je reći da sam uživao snimajući.”

  Predivan, vrlo inspirativan tekst napisao je kantautor Bobo Knežević.

  „A kad u ponoć sveta zvona tiho zazvone,
  Kad otvorimo naša srca kao poklone,
  Svima sve najbolje jer opet Božić je tu.
  Nek nam Badnje veče u noći punoj snijega
  Donese mir i ljubav i zdravlje prije svega“,

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog