Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nives Celzijus objavila “Kukulele”

  Nives Celzijus ima novi spot i pjesma “Kukulele”. Pjevačica koja je nedavno iznenadila svojim senzacionalnim gostovanjem u osječkom HNK-u, sama je napisala tekst i glazbu za novu pjesmu, a aranžman potpisuje Branimir Mihaljević.

  “Inspiraciju za “Kukulele” dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu ‘kuku-lele’. Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek’ sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati”, objasnila je popularna Nives predstavljajući novu pjesmu.

  Simpatičan naziv “Kukulele” već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives ponovo “ubola” hit.

  https://www.youtube.com/watch?v=Z-y2nDIfk_A

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog