Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Samo Vulin na Vinkovićevu sastanku

  “Kao sazivač sastanka ja sam polu zadovoljan s obzirom da se nije pojavila, uvjetno rečeno, druga strana i mislim da je to u ovome trenutku loše, prije svega za HDSSB, ali smatram da još uvijek postoji mogućnost i šansa da se svi vrate unutar HDSSB-a”, izjavio je đakovački gradonačelnik Zoran Vinković nakon susreta s predsjednikom stranke Draganom Vulinom koji se odazvao njegovu pozivu upućenom prije nekoliko dana svim sukobljenim stranama HDSSB-a.
  Još uvijek postoji mogućnost za HDSSB, a i ovo što sam čuo o sazivanju izvanrednog izbornog Sabora stranke otvara mogućnosti za to, a trebaju se povući i sva ona isključenja i suspenzije te da se održi sjednica Glavnog odbora i to sve raspravi jer je to interes HDSSB-a, kazao je Vinković.
  Predsjednik Vulin ponovio je da će učiniti sve što je u njegovoj moći da HDSSB ostane čvrst i jednistven, a to je, kako je rekao, dokazao i odazivom na Vinkovićev poziv.
  “Žao mi je što se gospodin Burić i Šišljagić nisu pojavili na sastanku, a o razlozima njihova ne dolaska ne želim govoriti….” , izjavio je Vulin.
  Opširnije u sutrašnjim informativnim emisijama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog