Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dresurno jahanje u jahaonici

  Državna ergela Đakovo u nedjelju je ponovno domaćin Prvenstva Hrvatske za mlade konje u dresurnom jahanju. Na ovom najvažnijem natjecanju dresurnog jahanja za mlade konje nastupiti će, kako doznajemo od ranvatelja Nidala Korabija, grla st Državna ergela Đakovo u nedjelju je ponovno domaćin Prvenstva Hrvatske za mlade konje u dresurnom jahanju. Na ovom najvažnijem natjecanju dresurnog jahanja za mlade konje nastupiti će, kako doznajemo od ranvatelja Nidala Korabija, grla starosti od 4 do 7 godina. Uz Prvenstvo Hrvatske istovremeno se održava i 1. kolo već tradicionalnog Kupa Državne ergele Đakovo u dresurnom jahanju.
  “Prvenstvo Hrvatske izrazito je važno natjecanje za mlade konje jer predstavlja test spremnosti i pripremljenosti konja u dresurnom natjecanju, te je svojevrsna i čast da je ergeli ponovno odobrena organizacija natjecanja. Ovime se nastavlja smjer đakovačke ergele sa ciljem razvoja sportskog konjičkog centra i što kvalitetnijeg iskorištavanja jahaonice i infrastrukture ergele”, ističe ravnatelj Korabi.
  Na natjecanju će nastupit 7 konja đakovačke ergele, što je izraziti uspjeh i rezultat kontinuiranog rada trenera i jahača. Iako je dresurno jahanje u ergeli zastupljeno tek nekoliko godina, prisutnost ergele na dresurnim turnirima u Hrvatskoj sve je češća i zamjetnija, što daje i dodatni značaj samoj ustanovi, zaključuje ravnatelj Korabi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog