Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinju radovi na kanalskoj mreži

  Hrvatske vode, vodnogospodarski odjel za srednju i donju Savu, započele su s izvođenjem radova održavanja i osposobljavanja detaljne kanalske mreže na području grada Đakova, navodi se u priopćenju gradonačelnika Zorana Vinkovića.
  Kako bi radovi mogli biti obavljeni na zadovoljstvo poljoprivrednih proizvođača, gradska vlast poziva na suradnju i razumijevanje, posebice kada je riječ o pojasu potrebnom za održavanje kanalske mreže.
  Naime, sukladno zakonskim odredbama pojas za održavanje kanalske mreže uspostavlja se u širini od 3 metra od vanjskog ruba, u ovom slučaju kanala, te se u tom pojasu poljoprivredna proizvodnja obavlja na rizik vlasnika, odnosno posjednika zemljišta. Isto tako, djelatnici Hrvatskih voda dogovorit će s vlasnikom ili posjednikom zemljišta na kojem će biti vršeni radovi uvjete i vrijeme provedbe čišćenja, a poljoprivrednici su dužni omogućiti pristup kanalskoj mreži u dobroj vjeri i u razumnom roku, ističe se u priopćenju uz napomenu da se karta s naznačenim kanalima i terminima izvođenja radova nalazi na oglasnoj ploči Grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog