Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Suradnja braniteljskih udruga Đakova i Žepča

  Članovi Udruge veterana 122. Brigade HV iz Đakova posjetili su jučer Općinu Žepče u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje su s tamošnjom Udrugom nositelja ratnih odličja HVO Zeničko-dobojske županije potpisali Protokol o suradnji.
  Gosti iz Đakova i njihovi domaćini prvo su posjetili središnje spomen obilježje u gradu, gdje su položili cvijeće i zapalili svijeće za sve poginule branitelje HVO u proteklom domovinskom ratu. Nakon toga, delegacije udruga su obišle spomen sobu poginulim braniteljima i prostorije Udruge nositelja ratnih odličja HVO te spomenik civilnim žrtvama rata u Kiseljaku kod Žepča.
  Članove udruga primio je i općinski načelnik Mato Zovko, a nakon toga predstavnici Udruge nositelja ratnih odličja HVO i Udruge veterana 122. brigade HV potpisali su Protokol o suradnji i prijateljstvu kojim se nastoji očuvati dignitet hrvatskog naroda, ali i razmijeniti obostrana iskustva s ciljem promicanja zajedničkih inicijativa i budućih zajedničkih interesa hrvatskog naroda i hrvatskih branitelja.
  U ime Udruge veterana 122. brigade Protokol je potpisao tajnik Nenad Bunoza, a u ime Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a predsjednik Dragan Janko. 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog