Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Energetski obnovljene prve tri zgrade

  “Završena je energetska obnova prvih triju objekata kolektivnoga stanovanja; zgrade na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca 3 i 13 te u Splitskoj 20. Grad i Univerzal samo su za građevinske i majstorske zahvate, što je završna faza cijelog projekta, putem Fonda za energetsku učinkovitost povukli milijun bespovratnih kuna”, ističe se u priopćenju iz Univerzala.
  Zgrade su dobile novu fasadu, stolariju i krovišta, a, kako u priopćenju pojašnjava Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, riječ je o visokokvalitetnim ugradbenim materijalima, poput kamene vune i energetski učinkovite PVC stolarije, čime je omogućena bolja klimatizacija stambenoga prostora i spriječeno rasipanje energije za grijanje.
  “Višestruka energetska ušteda rezultirat će prepolovljenim računima za grijanje i hlađenje, boljim standardom življenja i većom cijenom nekretnina, što je najizravnija korist za stanare”, navodi se u priopćenju u kojem se najavljuje da će Grad Đakovo i Univerzal za energetsku obnovu nominirati i preostalih 20 zgrada, za koje je dokumentacija već spremna, čim Fond za energetsku učinkovitost raspiše nove natječaje.

  Foto: Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog