Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Izbor za miss i mistera – spektakl mladosti, ljepote i glamura”

  pressica Ovaj vikend u znaku je i zabavne manifestacije izbora za miss i mistera Đakova i Đakovštine koji će se održati sutra s početkom u 20 sati na Gradskim bazenima, a na kojem će, kako je najavljeno na konferenciji za novinare, sudjelovati 10 djevojaka i 5 momaka.
  Taj glazbeno-scenski spektakl prerastao je lokalne granice, kazao je gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Definitivno, evo, Đakovo pokazuje da i nakon Đakovačkih vezova, i niza drugih manifestacija u Vezovima i oko Vezova ima još jednu manifestaciju koja prelazi granice Đakova i postaje sjedište važnih manifestacija koje doprinose i razvoju turizma, ali isto tako i stavlja Đakovo u središte kontinentalnog turizma”, ocijenio je gradonačelnik.
  sudionici izbora za miss i mistera I zanimanje za sutrašnji događaj dokaz je da su bila opravdana sva ulaganja u gradske bazene, istaknuo je Goran Soldo.
  “S pravom možemo reći da nakon prošlogodišnje posjete od preko 4.000 posjetitelja, da i ove godine, uz nastup Lidije Bačić, očekujemo toliku posjećenost”, rekao je Soldo uputivši poziv svima da dođu na ovaj “festival mladosti i ljepote”. Dodao je da je trećina posjetitelja gradskih bazena izvan Đakova i Đakovštine što, kako je naglasio, potvrđuje da Đakovo ima puno toga pružiti i u turističkom smislu.
  “Osim izbora za miss i mistera, predviđen je i zanimljiv program kao spoj mladosti, ljepote i glamura, modne revije, te drugih iznenađenja”, najavio je Zlatko Mesić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog