Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Đakovčani u Kninu

  Danas se obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, odnosno 21. obljetnica vojno-redarstvene akcije “Oluja”.
  Djakovcani u Kninu 2 Spomen dan je to na oslobodilačku akciju kojom je u kolovozu 1995. konačno spojen hrvatski sjever i jug i poražena velikosrpska ideja.
  Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odaje se počast poginulim braniteljima, a središnja svečanost i ove je godine u Kninu.
  Djakovcani u Kninu 3 U Knin je sinoć stigla i skupina od desetak Đakovčana koji su još 2. kolovoza biciklima iz srca Slavonije krenuli prema tom gradu. Oni su članovi udruge Otvarač, a svoju su biciklističku avanturu nazvali “Stazama Oluje”.
  Ovogodišnja 21. obljetnica Oluje u Đakovu će biti obilježena večerašnjim koncertom u dvorištu Doma Hrvatske vojske. Organizator je Koordinacija braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a koncert počinje u 20,30 sati. Ulaz je slobodan, a nastupaju Tamuraški sastav Kadenca, Marija Pavkoviš Snaša, Sanja Hajduković te Muška pjevačka skupina Bećarine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog